Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.05.2010 14:03 - Проф. Мулдашев: До Мурманск живели хора зомбита
Автор: blinds Категория: Други   
Прочетен: 1356 Коментари: 0 Гласове:
1



 Прочутият офталмолог професор Малдушев от гр. Уфа, Башкирия, гостува цяла седмица в България. Той представи метода за лечение с изобретението си алоплант - обработен биоматериал за присаждане от мъртъв донор. Той се разтваря с времето и стимулира развитие на собствени клетки.

Мулдашев прегледа над 100 пациенти в София и Пловдив, а опашките пред временните му кабинети бяха огромни. Ученият е известен както като очен хирург, така и като автор на езотерични книги. Материалите за тях той събира на специални експедиции.

- Проф. Мулдашев, вие прегледахте доста пациенти в България, но не успяхте да оперирате. Ще приемете ли български деца за лечение в клиниката ви в град Уфа?

- Договорихме се с български колеги да изпратят слепи деца сираци, на които ще се опитаме да помогнем с операция. Ще ги оперираме безплатно. Руското здравно министерство ще даде разрешение за това, вече сме го уговорили, така че останалото е в ръцете на българските лекари. Ще ни изпратят епикризите и ще видим кого ще можем да вземем.

- Ще дойдете ли пак в България?

- Искам да дойда тук, но не като лекар, а с експедиция. Има много интересни неща в района на Пловдив. Мисля, че ще включа в проучването не само България, но също Гърция и Турция. Забелязах постройки в Пловдив, които сякаш са под влиянието на цивилизацията на атлантите. Самият град е интересен, защото е вторият по древност в света, най-старият е Дамаск.

- Но следите от атлантите не са ли главно в Азия?

- Тази цивилизация е била по цялото земно кълбо, но е загинала преди 13 000 години. Атлантите са били гиганти - хора високи по 3 до 5 м.

- Но има ли някъде съхранени скелети от тях?

- Например на о. Малта съществува огромен череп. Във Волжка България също е бил намерен такъв череп. В Еквадор пък са открити гигантски скелети. Древни ръкописи от Тибет свидетелстват, че цивилизацията преди нас е била тази на атлантите. Най-интересното е, че градовете, построени от тях, са се съхранили в най-голяма степен в Сирия и Ливан. Там има останки от над 70 селища на атланти. Невероятни са, сградите са направени така, както днес не бихме могли с помощта на съвременната техника.

Хубаво е да се иде в град Балбек, Ливан, да се видят тези мъртви градове на атлантите. Те са били отчасти подземни, нещо като връзка с подземния свят. Ако ги съпоставим със съвременните, става ясно, че тази цивилизация е била доста по-развита от нашата.

- Колко експедиции сте имали?

- Досега съм водил 10 експедиции в Тибет, Египет, Алтай, Монголия, Великденските острови, Сирия, Ливан... Избирам ги според това къде са насочени моите духовни интереси в момента.

- В Тибет сте търсили пещери, където се съхранява генофондът на човечеството. Намерихте ли ги?

- Намерих 6 такива пещери в Хималаите. В тях се намират хора, които са като консервирани. Това състояние се нарича сомати. До него се стига по пътя на медитацията. Те медитират и привеждат водата в своя организъм в четвърто, неизвестно на науката състояние. Трите са, както знаете - пара, течно и лед. Това състояние - сомати, успяхме да го получим и в нашата лаборатория. Прилагаме го с лечебна цел.

Когато човек успее да достигне такова състояние посредством медитация в хималайските пещери, тялото може да се съхрани стотици милиони години, а после да се върне към живота. Температурата там е 4 градуса по Целзий. Видях с очите си тези хора.

- Каква е целта на този генофонд?

- Ако човечеството загине, те ще излязат и ще положат основите на нова цивилизация. След гибелта на атлантите от тях е произлязъл съвременният човек.

- Значи не сме произлезли от маймуните?

- Разбира се, че не.

- Били сте и на Великденските острови. Видяхте ли системата от подземни тунели там?

- Там има много от тях. Някои са като тръби, облицовани с керамика. Направени са сякаш с помощта на хидравлика. Местните предупреждават да не се влиза, опасно е за хора. Дори са затрупали входовете с камъни и клони. Причината е, че вътре има силно енергийно влияние, което се понася зле от човека.

В тунелите са загинали доста хора. Имат странно име - казват им "кокоши дом".

- Каква ще е следващата ви книга?

- Планирам книга и за Якутския "бермудски" триъгълник, където изчезват самолети. Изпарили са се поне 26 машини. Много от тях са били натоварени със злато. А после планирам серия от книги за търсенето на изгубеното знание. Първата от поредицата вероятно ще е за Великденските острови.

- Къде беше последната ви експедиция?

- През последната година на о. Крит в Гърция търсихме лабиринта на Минотавъра. Намерихме го. Провървя ни. Има много входове и изходи. Както е описано в гръцката митология и ние се ориентирахме с помощта на нишка, която размотавахме. В подземията обаче има някакви много силни енергийни полета и човек се чувства лошо.

- Къде ще ходите с новата си експедиция?

- На Колския полуостров. Там има райони около Мурманск, където живеят хора зомбита. Сталинското и Хитлеровото разузнаване изучавали този феномен. Хората са превърнати в послушни биороботи. Ако му кажеш: режи дърва, той реже, ако му заповядаш "спри", спира. Преди и по време на Втората световна война са искали да ги използват като живо оръжие, но не са успели. По правило зомбирането е ставало в близост до древни монументи Ние искаме да проучим какво и как се е случвало всъщност.

Искам също да тръгна по следите на Чингис хан. За него се говори, че владеел философския камък. С негова помощ зомбирал хората. Използвал го обаче не за зло, а за добро. Внушавал им не да се карат и да воюват, а да се женят и да работят. Затова искам да проуча владетеля, завоювал най-голямата територия.

- Вие сте лекар и за колегите ви е странно, че имате толкова странични интереси. Как успявате да ги съчетаете?

- Работя много.

- Казахте, че лекувате със силата на мъртвите. Как да разбираме това?

- Когато човек умира, душата му отлита. Но в мъртвото тяло остава двойник на петия елемент - душата. Точно този двойник обладава голяма сила. Целият Изток й се кланя. В живото тяло петият елемент си взаимодейства в спор с останалите четири елемента, а в мъртвото се намира като чиста сила. Мисля, че в моето основно изобретение алоплант го има точно този пети елемент.

- Как ви дойде идеята за алопланта?

- Правихме сериозни научни изследвания, но слушах и интуицията си. Всеки я има, но не всеки я слуша. А интуицията идва от Бога.

- Говори се, че алоплант помага за рак? Вярно ли е?

- Не е съвсем вярно. Има определени противоракови свойства, но това не значи, че лекува болестта. Работим в тази насока, но още е твърде рано да се обещава нещо.

- Присадихте първото око в света? Пълно присаждане ли беше?

- Беше пълно.

- Защо не сте го внедрили в други страни?

- Да се внедри изобретението ми в друга страна, е много трудно. Процедурата трае близо 13 г.Има съпротива от фармацевти, с които влизаме в конкуренция, а и струва стотици милиони долари. Това е излишно разточителство. Бяхме започнали процедура, но се отказах. По-добре да каня пациентите си в Уфа.

България е член на Евросъюза, а изискванията на ЕС са много бюрократични. Не искам да се боря с бюрократите от Евросъюза.
image



Тагове:   МУЛДАШЕВ,   Мурманск,


Гласувай:
1


Вълнообразно


Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: blinds
Категория: Хоби
Прочетен: 37851
Постинги: 12
Коментари: 5
Гласове: 12
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930